Hyr Festlokal

Studentfest, 50-årspartaj eller bröllop? Ni har möjlighet att hyra lokal i vårt klubbhus vid Slussplan i Malmö!


INFO

Vi hyr i första hand ut lördagar, då vi har egen verksamhet övriga dagar.

Vi hyr ut klubbrummet, en träningslokal, litet kök och två toaletter och har plats för 60 personer. Nya bord och stolar ingår, liksom servisför 50 personer och städutrustning finns på plats. Sopor ber vi er ta med, då tunnan annars lätt blir överfull mellan tömningarna!


Ni får tillgång till hela ovanvåningen från kl 12:00 på uthyrningsdagen(t ex en lördag) och ska ha lämnat lokalerna i städat skick dagen därpå (i så fall en söndag) kl. 10:00. Fler detaljer får du i det avtal som du får skriva under vid bokning.

Vi ber er att ta med egen musikanläggning.


PRIS

Att hyra våra lokaler kostar för privatperson 5 700 kr+ 3 000 kr i deposition. Denna får du tillbaka efter att vi har godkänt städning och att allt är i ordning.


VISNING

Givetvis är du välkommen att kika på lokalerna. Vi jobbar med annat " i det civila" och brukar vara på klubben kvällstid efter kl. 17. På helgen kan det vara öppet mellan kl. 10 och 13, ca. Bäst är om vi enas om en tid för visning, så att du inte kommer i onödan. Kontakta oss på adressen nedan om du är intresserad.


KONTAKT

För mer info, kontakta oss på:festlokal@malmoroddklubb.se

Kika gärna på kalendern nedan för att se om klubben är ledig det datum du vill hyra!

Rowing Events


Funderar ni på teambuilding på företaget, möhippa eller svensexa med kompisgänget? Rodd är en utmärkt och lagom utmanande aktivitet för er!


Ni hyr roddklubben under några timmar, provar på att ro i våra breda och stabila motionsbåtar under ledning av erfarna instruktörer och kan ha en trivsam sittning med mat eller fika efteråt. Under vinterhalvåret eller vid besvärlig väderlek, kan rodd ske inomhus på våra åtta roddmaskiner.


Bokas som enskilt tillfälle under två timmar. Privatpersoner betalar 375 kr/person, företag 475 kr/person. Pengarna går direkt till vår träningsverksamhet och det är vi tacksamma för!


För mer info och bokning, kontakta oss på: info@malmoroddklubb.se